Menu Close

Avsluta rädslan för tandläkare med lustgas patroner

Denna metod för att eliminera reflexen av illamående och kräkningar är lämplig för vuxna och barn med hög rädsla och ångest. Vid medveten sedering används en blandning av KVÄVEPROTOXID (Lustgas Patroner) och syregas. Patienterna administreras en gasblandning genom näsan med hjälp av en mask. I patienten, 3-5 min. i det börjar effekten, och viktigast av allt uppstår en känsla av avkoppling tillsammans med domningar i käftområdet utan förlust av medvetande. Således, med känslan av förtroende som bildas, kan patienten ha en bekväm behandling genom att kasta rädsla och ångest över den.

Beställ billig lustgas patroner i Stockholm med utkörning här
Gzelly
Gzelly Express

I denna metod förloras inte patientens skyddande reflexer. Smärttröskeln stiger. På grund av detta minskar smärtsensationen och behandlingen görs enkelt. Efter slutet av den medvetna sederingsbehandlingen, som appliceras på ett riskfritt sätt med nödvändig utrustning, utrustning och träning, är patienten ca 5 minuter. i det kommer han till sina sinnen och lämnar behandlingsrummet till fots.

Beställ Lustgas Tuber i Stockholm
Köp och beställ lustgas patroner här
Beställ lustgas patroner online här

Det finns många patienter som är rädda för en tandläkare och därför försummar oral och tandhälsa. Detta tillstånd orsakar försämring av oral och tandhälsa i första hand och allmän kroppshälsa i fortsättningen, behandlingen blir svår och behandlingsperioden förlängs. Hos patienter som upplever denna rädsla kan behandling planeras med medveten sedering.

Köp lustgas patroner i Stockholm billigt
Beställ lustgas patroner med hemleverans
Köp lustgas tuber patroner i Stockholm
Köpa Lustgas Patroner i Stockholm billigt